بازگشت حجاج زنجانی با پنج پرواز از فرودگاه زنجان برنامه‌ریزی شده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۲۶۹۵

بازگشت حجاج زنجانی با پنج پرواز از فرودگاه زنجان برنامه‌ریزی شده است

مدیر فرودگاه زنجان گفت: بازگشت حجاج زنجانی با پنج پرواز در روزهای ۲۷ تا ۲۹ خرداد برنامه‌ریزی شده است.
بازگشت حجاج زنجانی با پنج پرواز از فرودگاه زنجان برنامه‌ریزی شده است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد جواد یگانه اظهار کرد: پروازهای بازگشت حاجیان زنجانی طی هفته آینده انجام می شود که تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شده است.

وی افزود: با توجه به برنامه اعلام شده، نخستین پرواز بازگشت حجاج زنجانی از مبداء جده عربستان به سمت استان زنجان ساعت ۱۳ روز ۲۷ خرداد سال جاری تعیین شده است.

یگانه با بیان اینکه دومین پرواز هم برای ساعت ۲۳ و ۵۰ دقیقه همان روز پیش‌بینی شده است، گفت: پرواز سوم و چهارم نیز برای روز چهارشنبه ۲۸ خرداد به ترتیب ۱۲ و ۳۵ دقیقه و ۱۳ و پنج دقیقه برنامه‌ریزی شده است.

وی اظهار کرد: آخرین پرواز بازگشت حجاج زنجانی از مبداء جده ۳۵ دقیقه بامداد روز پنجشنبه انجام می‌شود.

مدیر فرودگاه شهدای زنجان یادآور شد: در مجموع امسال یک هزار و ۲۶۵ زائر در قالب پنج پرواز طی روزهای ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت جاری از فرودگاه استان به مقصد مدینه منوره اعزام شده بودند.

وی خاطر نشان کرد: در اعزام زائران به سرزمین وحی مشکلی وجود نداشت و پروازها بر مبنای برنامه زمان بندی صورت گرفت.

پربازدیدترین آخرین اخبار